Miro - 4 april 2011

Publicerat av Jennie Börs den 04 April 2011 kl. 21:28 i Ridpass - Miro
Första dressyrträningen efter min skada, tredje gången jag sitter på honom efter det. Han gick som en klocka! Men för att komma dit krävs det en del arbete, haha. Joggade igång lite och galopperade lite på volten åt båda varven och sedan började arbetet. Red samma fyrkant som jag gjorde med Evita i lördags, dock utan block i hörnen så stundtals var det lite svårt att hitta markeringarna. Det var riktigt klurigt eftersom jag var tvungen att släppa skänkeln (är på honom för mycket med den) och enbart rida framåt med sätet. Men det gav resultat och efter en stund kom jag på hur jag skulle göra.

Kan säga att det stod mycket samling på schemat, vi har även gjort bakdelsvändningar så jag började fundera om jag red eller åkte karusell. Jag blev alldeles snurrig av allt snurrande. Men hur coolt är det inte att kunan snurra runt, runt, runt och bara sitta med handen hög, leda lite och på med lite säte. Kändes typ som jag bara satt där och han snurrade runt .. Ibörjan fuskade han lite men efter en stund fattade han mer och mer hur han skulle göra.

Efter alla samlande övningar och vi skulle börja rida på volt och på fyrkantsspåret förstvann energin lite eftersom det var vääldigt jobbigt att behöva samla sig. Fick ett spö en sväng och ja, Miro är ganska känslig för spön och jag hade lite fullt upp med att hålla koll på det. Jag är i alla fall väldigt nöjd med honom, en sån känsla det är att rida honom när han är sådär helt på plats!

Miro, min Miro. ♥

(Bilder kommer senare, mamma fotade även lite på träningen)

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback