Miro - 11 april 2011

Publicerat av Jennie Börs den 11 April 2011 kl. 22:08 i Ridpass - Miro
För det första, bara så alla lägger det på minnet är Miro typ livrädd för ljudet som blir när man drar upp eltejp från rullen. Han snurrar runt som en galning i boxen i panik, det roliga är att ljudet knappt märks och att det gick bra att tejpa tre ben, men på det fjärde var det livsfarligt!

Till dagens träning! Tränade i Hedenslund för Pernilla, började med att bara rida på framåt för att få honom vaken. I ett fantastiskt ljud till min extremt gnisslande stövlar! Måste nog byta fett till dem, har nått skofett men det gnisslar som fan i början tills det lagt sig lite. Tillbaka till träningen. Sedan red vi på lilla fyrkanten med vändningar i hörnen i båda varven i skritt och trav och även snurrar åt båda hållen idag igen. Höger snurren satt verkligen bättre idag, vänster är lite värre eftersom den där högersidan är lite svagare .. Red sedan på lilla fyrkanten i galopp och det gick bra även det, lite klurigt men det fungerade.

Han tycker det är drykt och tappar bjudning, men på slutet när han verkligen tog i, fantastisk häst! Den känslan är verkligen oslagbar ..

Mamma tog lite bilder som ni kan få en annan dag. Nu har jag annat att göra. Tur jag hade några tidsinställda idag.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback