Glad påsk

Publicerat av Jennie Börs den 23 April 2011 kl. 22:23 i Vardag
Känns som vi i våran familj inte är speciellt brydda över påsken längre? Vi firade med stalljour, så jag och pappa gick upp dit vid halv åtta. Det var redan fodrat i lilla stallet + höet i stora, så vi behövde bara lägga in kraften där. De skulle nämligen iväg och tävla med Gerda så då fick de mat tidigare. Vi vägde upp morgon höet och fyllde lite badkar, sedan vid åtta började vi släppa ut hästarna. Egentligen en timme tidigare, men vad gör det när vädret är toppen? :)

Miro fick sin tårta ute i hagen, glaad ponny! Sedan åt även vi frukost innan övrig "personal" kom, då satt det igång med stallarbete. Jag fixade det som skulle göras i lilla stallet och sedan var alltig klart. Sådär 2h tidigare innan det var lunchfodring. Passade på att fota lite i det fina vädret, vill ni ha bilder? På Miro, Evita, Blacky och Zanzibar blev det till störtsa delen, märks det vila som är favoriter? (a)

Mamma fixade lunchfodringen, medan jag, pappa, Johanna och farmor åkte upp till Romme för att titta på V75. Jag fotade lite även där. Superhärligt väder var det verkligen! Mamma fixade insläppet, men Cissi var med och hjälpte till så det gick bra. Väl hemma från Romme grillade vi och sedan har vi varit ute med kaninerna innan det var dax för kvällsfodringen.

Speciellt påskigt har det inte varit för min del. Inga påskägg eller något påskbord eller så. Påskbord klarar jag mig bra ifrån, det och julbord är inte dirket mina favoriter .. Nu ska jag kanske ta och redigera lite bilder!

Kommentarer
Kommentar av: Sandra

Vi vill se bilderna! ;D

2011-04-24 @ 09:52:38
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback