Gårdagen

Publicerat av Jennie Börs den 17 April 2011 kl. 12:18 i Vardag
Igår hade jag en data fri dag, de ni! Vaknade vid åtta tiden och hade världens mensvärk som inte gav sig för ens vid elva tiden, verkligen bra start på dagen. Inte. Vid halv tolv var jag uppe vid stallet med kameran i högsta hugg och fotade årets första hoppträning utomhus! Fotade även på Miro när han stod i hagen och soolade, bilder kommer när de är redigerade och allt.

Passade även på att anmäla mig på Programridning den första maj, rider LB:1 på Miro. Som det ser ut nu ska den vara ute, härligt! Anmälde mig även på en kurs i sommar, i år blir det Dressyr special för Pernilla. Tra dagar är den, de första två dagarna rider man ett pass på förmiddagen med inriktning med lösgjordhet, inverkan och sits och på eftermiddagen blir det mer skolor och sånt. Sista dagen tror jag att det bara var ett pass på förmiddagen. Tror jag rider Miro alla pass, möjligtvis att jag rider Evita sista dagen. Det är i början av juli, perfekt att få träna lite inför NF-SM!

När jag kom hem rullade det på med dusch och sen fixade jag iordning mig. Mamma fyllde år i fredags så igår hade vi huset fullt till halv ett idag. Därför hann jag inte sitta vid datan, det kändes lite osocialt. Sen att jag satt och kollade FB, bdb och andra bloggar i mobilen är en annan sak. Jag var ju i alla fall närvarande. ;)


Bara för att Felicia är grymt saknad! ♥

Kommentarer
Kommentar av: Felicia

Bebis Shawty ♥ Du är typ grymt saknad med ska du veta!

2011-04-17 @ 13:34:14
Blogg: http://aboutfeliciah.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback