Tomacs Evita ♥

Publicerat av Jennie Börs den 17 December 2010 kl. 13:48 i Allt & inget

Egentligen var det inte tänkt att vi skulle ha en till ponny, en räckte tyckte mamma och pappa. När Pernilla nämnde att vi kanske skulle ta Evita på foder första gången visste inte jag och mamma om hon var seriös eller inte. Det slutade i alla fall med att mamma frågade om hon evrkligen menat allvar med ''erbjudandet'' eller inte och hon hade varit seriös. Vi diskuterade hemma och tillslut gav även pappa med sig. Mamma pratade med Pernilla om att vi var intresserade och Pernilla la sedan fram ''förslaget'' eller vad man ska säga till Ylva och hennes mamma.

Veckan efter fick vi beskedet att om vi var intresserade av att ta hem Evita fick vi jättegärna göra det. Dagen efter bestämdes det istortsätt att vi skulle ta hem henne, utan att vi ens provridit henne eller något. Men vi vet ju vem hon är och jag har följt istort sätt hela Ylvas och Evitas utveckling från det att hon började tävla henne till idag och jag kan säga att de hänt lite under den tiden!

Den 14 december fick jag tillfälle att provrida Evita på en hopplektion. Lite annorlunda ridning jämfört med Miro, men överlag tycker jag att det gick bra. Även om hon var stark och drog iväg så gjorde hon inget och ingen tvekan i hoppningen, vilket är bra för mig. Jag ser ifram emot att få lära känna henne bättre, utan tvekan!



















Bilder på Ylva och Evita från året som varit!


Alexander och Evita. Alexander hade Evita på foder en stund nu under hösten






Bilder från när jag provred Evita. (Jacka blåser upp sig såå vackert)

 


Kommentarer
Kommentar av: Sarah

Rilgt med en till ponny!

och en hopp ponny till och med :)

2010-12-30 @ 23:58:52
Blogg: http://tophorses.blogg.se/
Kommentar av: Calinne

Åh vad roligt!

Lycka till och grattis :))!

2010-12-31 @ 12:11:21
Blogg: http://calinnes.blogg.se/
Kommentar av: Sandra

Hur länge ska ni ha Evita?

=)

2011-01-02 @ 09:57:37
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback