God kväll

Publicerat av Jennie Börs den 08 Mars 2011 kl. 21:01 i Vardag

(Tänkte börja med att påminna om att jag tycker fler borde svara på hur hästarna är att rida, det är jätteskoj att höra vad ni tror! Att uppfatta vad man fått veta i bilder, ord och ev någon video är inte lätt, men skriv gärna eran uppfattning. :) Länk till inlägget, jag svarar när jag tycker jag fått in tillräckligt med svar.)

Nu ska jag börja inlägget ordentligt! Vid 4 tiden gick jag upp till stallet, fixade in Miro och gav han lite mat så han vart nöjd. Parkerade i samlingsrummet sedan, följde med när Ylva och Klara gjorde iordning hästarna och sedan satte jag mig på läktaren. De började lektionen med att värma i trav och galopp, sedan travade de en ganska lång bomserie. Efter det hoppade de fram på ett litet räcke med block under, med tre travbommar framför. Travbommarna blev sedan galoppbommar, Ylva hann hoppa det en gång och sedan for Klara i backen och det gick inte så bra.

Jag tycker i alla fall att det såg bra ut när Ylva red, de lilla de hann med. Kom på nu att jag inte ens frågade hur det kändes, vart så mycket annat. Synd att de inte hann med så mycket, men hon får helt enkelt hoppa honom en annan gång istället. :)



Usmötet kändes ganska kort idag faktiskt, för ovanlighetens skull. Vart givetvis kvar en massa extra tid också.


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback