Pannluggsodling

Publicerat av Jennie Börs den 01 September 2012 kl. 11:00 i Allt & inget

Bilden här ovanför är tagen samma dag som Jumanji flyttade till oss. Ni som känner mig vet att jag älskar långa och tjocka pannluggar, jag såg direkt att Jumanji skulle kunna odla lite till. Därför har den så gott som fått varit sedan han kom, jag har endast ryckt topparna lite för den inte ska se sliten ut. Resultatet har hittills blivit helt i min smak:

Bilden här ovan är tagen nere i Vetlanda. Jag fullkomligt älskar hans lugg, äntligen har jag en ponny som är kapabel till att odla en riktig lugg! Miros har visserligen blivit lång, men den är tyvärr inte så tjock som jag önskar. Evitas var (och är) bara ett fluff mellan öronen. Jumanji klär dessutom riktigt bra i luggen, samtidigt som han ser lite busig ut ser han väldigt stilig ut. Luggen får nog dessutom fortstta växa lite till, undra hur lång den kan bli?

Kommentarer
Kommentar av: Matilda Travell

Min ponny har ungefär samma längd på sin pannlugg som Jumanji har på bilden ovan, hur gjorde du för att den skulle växa så mycket? Några tips? :)

Svar: Vi har inte gjort något speciellt alls egentligen! Allt jag har gjort är att rycka av någon centimeter när den blivit sliten nertill, för att den fortfarande ska se välvårdad ut. :) Sedan beror det lite på kvalitén också, Miros pannlugg har jag sparat ut sedan vi köpte honom (mer än två år sedan) men den är fortfarande inte lika tjock eller lång som Jumanjis, trots att den är vårdad på samma sätt. Men lycka till! :)
Jennie Börs

2012-09-01 @ 20:14:20
Blogg: http://travells.blogg.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback