Miro - 15 november 2012

Publicerat av Jennie Börs den 15 November 2012 kl. 21:29 i Ridpass - Miro
Även idag tog jag mig ett pass i ridhuset, dock hade jag lite mindre sällskap av både hästar och hinder vilket var ganska skönt faktiskt!

Började lite smått med travarbetet men gick snabbt över till galopp, jag tycker att effekten i travarbetet blir mycket bättre då. Idag jobbade vi mycket med att öka och minska volten samt ligga kvar på den lilla volten för att arbeta i alla gångarter. Som alltid kör Miro sitt lilla system för att testa om det möjligtvis går att komma undan arbetet, men han kan inte riktigt lura mig. Så jobbade vi på i princip hela passet, lite varierat fram och tillbaka.

Jag är nöjd med Miro, han jobbade på väldigt bra måste jag säga trots allt. Han blir nästan lite för snabb så jag får ta tillbaka honom för att takten inte ska ränna iväg allt för mycket, vilket givetvis känns väldigt bra. Även idag kändes han mjuk, fin och följsam med ett härligt tryck bakifrån och sug i handen. Han krånglade lite i galoppfattningarna även idag, där han även utvecklade det till att verkligen backa. Men jag tror att det bara är rent trots och för att checka av om han verkligen behöver, Pernilla trodde även detsamma när jag pratade med henne efteråt.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback