Två av fyra

Publicerat av Jennie Börs den 28 Januari 2012 kl. 18:21 i Tankar & åsikter
Enligt våran "provridningsstatistik" är ponny nummer två av fyra bäst. Vi har totalt provridit 15 olika ponnyer under våra provridningsturer, varav vi gjort tre stycken "långturer" där vi provridit fyra olika ponnyer under två dagar. Under alla dessa turer har vi fastnat för den andra ponnyn, är inte det lite häftigt? Först var det Shanti, som verkligen tog hela familjens hjärtan och det klickade som bara den. Tyvärr räckte det inte fram helt.


Efter det var det Miro. Det var tugnt när det inte blev någonting med Shanti, men när jag träffade Miro blev jag som kär på ny. Han tog verkligen mitt hjärta och det sa verkligen klick. Jag skulle ha den lilla feta ponnyn, så var det bara. Dock fångade han inte någon av de andras hjärtan lika mycket som mitt, men idag är nog även de andra fast i vår lilla prins!


Sist, men inte minst så har vi Jumanji som även han var nummer "två av fyra". Det var egentligen inget "wow, honom ska vi ha!" från början, dock insåg vi det när alla fyra hästarna var provridna. Vi gav ännu en ponny en chans, men nej. Det var meningen att Jumanji skulle komma hem till oss, helt enkelt.


Tre helt underbara ponnyer, varav två stycken står vår ägo. Om jag fick önska skulle även Shanti tillhöra samlingen, tyvärr kommer det förbli en dröm.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback