Miro - 13 januari 2012

Publicerat av Jennie Börs den 13 Januari 2012 kl. 22:25 i Ridpass - Miro
Som sagt åkte vi till Hedenslund med Miro idag, han fick ha fintränset och HV poloschabrak med svarta lindor till, så lite uppklädd blev han allt. Miro blev så gad när han fick all transportutrustning på sig, han vet verkligen när det är dax att springa på transporten!

Ridpasset gick väldigt bra, är så nöjd över min fina kille. Det var snö längs hela medellinjen eftersom det blåst in snö genom springorna i taket + att det small i väggarna tack vara stormen, skötte han sig med endast en mycket liten fjantsak, det small till i väggen precis när vi red förbi då.. Han var lite skeptisk till att gå över och spände till lite, men när jag sa att det inte var farligt så gick han som ingenting. I skritten var han jättefin redan från början, trampade på i ett friskt tempo och väldigt avspänd! Red lite skänkelvikningar och serpentiner i skritten, sedan red vi lite skänkelvikningar i trav. Travade lite på volt och sendan lite skritt.

Galoppen är absolut svårast. Han blir så glad av att få galoppera, men blir att backa av lite väl mycken när jag säger att vi ska ta det lugnt. Jobbade mest med rakriktning och med att verkligen rida honom fram till handen. Till och från hittade han en bra arbetsform, men där emellan var han ostadig. Känslan i galoppen kommer nog tillbaka inom kort.

Han var väldigt fin när jag travade av, travade verkligen på och genom hela kroppen. Det är en sådan helt underbar känsla, vill aldrig sluta rida ..


Den här outfiten, men med helsvara lindor runt om på Miro + skor och chaps på mig så har vi dagens outfit!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback