Frisering: Svans

Publicerat av Jennie Börs den 14 Januari 2012 kl. 12:00 i Allt & inget
Någonting som jag är väldigt svag för är tjocka och luftiga svansar. Långa ska de också vara, inte så att de släpar i backen men de ska nå ner till kotan ungefär. En tjock svans ska absolut inte vara rakt avklippt, personligen tycker jag att det bara se konstigt ut. Svansen ska få sin som ett "naturligt slitage" som gör att den får en helt naturlig look.

Som Miros svans ser ut nu, så vill jag ha en svans. När vi köpte honom hade han en ganska kort svans (dock inte jättekort) och rakt avklippt svans. Till att börja med lät jag bara svansen växa, när den började bli väldigt lång klippte jag försiktigt av den och så fortsätter vi att göra. Svansen är jag väldigt rädd om så borstar den bara vid speciella tillfällen för att inte slita på den för mycket, den är dessutom dränkt i pälsglans då. När man borstar Miros svans får han verkligen en luftig svans med volym, det är superläckert! Hans svans är inte supertjock, men tack vare all volym ser den mycket tjockare ut.

Jumanjis svans ska få växa ut och förhoppningsvis kommer den likna Miros i slutänden, dock har de inte riktigt samma tageltyp så Jumanjis blir inte lika luftig.


Jag hade ingen bra exempelbild på datorn, men på den här bilden kan man se lite skillnad i alla fall. Om ni tittar på Evitas svans är den väldigt rak nedtill medan Miros  blir lite tunnare för var bit. Ska fota Miros och Jumanjis svansar någon dag för att få en tydligare och bätte bild!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback