Miro - 1 maj 2011

Publicerat av Jennie Börs den 01 Maj 2011 kl. 18:26 i Ridpass - Miro
Idag var det som sagt programridning. Red fram inne i ridhuset, det kändes sådär. Han ville inte gå fram till handen ordentligt och släppte gärna högersidan. Han var seg och gick även emot skänkeln. Gick sedan ut och då blev han ganska spänd. Fick gå in på banan och red runt där och han slappnade av bättre i alla fall.

Själva programmet gick bättre än förra gånge, bara rent spontant sådär. Nu var det Jennie som styrde runt Miro och inte Miro som sprang runt med Jennie. Däremot gick han emot skänkeln och gick knappt framåt. Högersidan var i en annan världsdel och lite sådär. I högergaloppen blev det vänster först, för att han lurat mig så jag satt mer så han skulle ta vänster.

Det Chrisitina tyckte vi skulle träna på var att få honom att bli mer lydig för handen, eftersom han inte accepterade den. Så nu ska vi träna på det. Jag och Pernilla diskuterade allting efteråt (hon såg inte, men jag beskrev min känsla och sen har hon kollat på protokollet) och hon sa att bara högersidan kommer på plats så blir det även bättre i handen. Hon sa även att allt hänger ihop, så det är inte en miljon saker som det känns utan egentligen bara en.

Kommer högersidan in helt blir det bra, det tror jag också. För han är ju hur fin som helst i handen när vi tränar och sådär. Imorgon ska vi ha en tävlingsinriktad träning för Pernilla, sen laddar vi om till Insjön!

Bilder kommer kanske sen någon gång ..

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback