Ge mig lov, tack!

Publicerat av Jennie Börs den 12 Maj 2011 kl. 21:15 i Vardag
Usch, jag längtar så galet mycket till lovet! Känns som hela lovet är fullbokat på något sätt, fast det egentligen inte är det. Men det ska bli så himlans skönt! Just nu känns det som jag inte kan göra det jag vill, tiden finns inte. Skulle till exempel vilja slutföra min nya design, men det är ingen idée att sitta och småfixa en halv timme här och en halv timme där. Helgerna är fullbokade dem lika så, så där hinner jag inte med det heller.

Men nu är vi inne på upploppet, om mindre än en månad är det slut. Förhoppningsvis får jag mer tid då! Kanske kommer även bloggmotivationen tillbaka? Just nu är den ganska dålig, haha. Är faktiskt imponerad över att jag inte tappat så mycket läsare.

Nej, nu ska jag ta och titta på NOn en sista gång. Kan alla TDS frågor och han skulle ta de frågorna, så de går nog bra. Har även nationellt hörprov i tyska imorgon, det kändes inte lika självklart!


En liten bid till bdb (det kommer föralltid heta bilddagboken i mina ögon, dayviews låter konstigt!) har jag i alla fall hunnit knåpa ihop!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback