Diss - Ridstövlar

Publicerat av Jennie Börs den 13 Mars 2011 kl. 16:07 i Utrustning

Här kommer det några ridstövlar som inte faller mig i smaken, givet vis finns det fler som skulle kunna hämna här, men vi tar de här till att börja med!


Tretorn Comfort Varför är de gråare "mitt uppepå" foten? Inte alls fint, enligt mig. Saknar dessutom "flärpen" som finns upptill på Advance, det är mycket snyggare. Men jag håller mig borta från Tretorn helt och hållet, stilrent ska det vara .. Men om jag var tvungen att välja ett par, skulle jag välja Advance före de här!


Pioneer Crocodile De är så blanka att de ser plastiga ut, tycker jag. Dessutom gillar jag inte mönstret. Men blinget är mycket fint, den vanliga modellen i vanligt läder tycker jag dock är väldigt fin!


CRW Active Kombinationen mellan det "skrovliga tyget" och lädret gillar jag inte, reflexränderna faller mig inte heller i smaken. Lösningen med att dragkedjan går fram på foten är smart, eftersom det blir väldigt stora påfrestningar på dragkedjan när den går ner mot hälen. Dock är lösningen inte speciellt snygg, tycker jag.


CRW Veneto Är det här verkligen ridstövlar? Jag tycker snarare att det ser ut som stövlar man har när man är ute och vandrar .. Men vad vet jag, något jag vet är att det inte är dressyrstövlar i alla fall .. :p


Kommentarer
Kommentar av: maria

hej, fråga mig inte hur jag hamnade på din blogg XP

Men ändå.

Jag har samma åsikt som dig om tretorn stövlarna tycker dom e skit fula XD

Men du vet inte om det finns ett annat alternativ

med samma bra funktion, att jag har bättre stöd och gräpp vid hoppning? :)

2011-04-06 @ 16:25:29
Kommentar av: Style by Linnéa

Hej, jag har ett par Venetostövlar och jag gillar dom skarpt!

Kanske inte är ämnade för dressyr, men alla stövlar är ju inte det..

2012-03-25 @ 20:16:51
Blogg: http://teamkasedalen.blogg.se/stylebylinnea/
Kommentar av: Emilia Ståhl

Jag har venetostövlarna och kan säga de att av alla stövlar jag haft är dessa de allra bästa! Vissa kanske vill ha de stilrent, men för oss som älskar att sticka ut o inte se ut som alla andra är denna to die for!

2013-07-19 @ 22:36:39
Blogg: http://www.satsandeallroundryttare.webblogg.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback